De Algemene Ledenvergadering heeft besloten dat de IJVL vanaf 2012 in principe een schaats- en skeelervereniging zal zijn. Tijdens de vergadering op 8 november kwam het onderwerp 'skeeleren' uitgebreid aan de orde.

Niet alleen ligt er in Leiderdorp sinds 2 jaar een prachtige skeelerbaan, deze zomer is onder andere door een aantal IJVL-ers een heel succesvolle skeelercompetitie voor de jeugd georganiseerd. Steeds meer schaatsers, ook binnen de IJVL, skeeleren en de KNSB heeft inmiddels ook deze discipline omarmd, zodat de skeelerlicenties via de club gaan lopen. De IJVL doet in het skeeleren als veel samen met andere verenigingen en gaat die samenwerking verder uitbreiden.
Overigens, ook als het skeeleren is uitgegroeid tot een volwaardige activiteit in onze vereniging, blijven we gewoon IJVL heten.

 

De ALV heeft de jaarrekening van het vorige seizoen en de begroting van dit seizoen vastgesteld. Het opnieuw teruggelopen ledental, vooral bij de jeugd, baart echter zorgen. Verder waren er kritische opmerkingen over de kampen, wat voor het bestuur aanleiding is om deze in de komende maanden grondig door te lichten.

 

Binnenkort zijn het verslag van de ALV en de goedgekeurde begroting en jaarstukken op te vragen bij de secretaris. Dit wordt via de website bekend gemaakt. In het winternummer van IJskout staat een uitgebreid stuk over de ALV.

wie is online?

We hebben 74 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer