Aan de vooravond van Leidens Ontzet laten de Leidse sportclubs zich altijd zien tijdens de Taptoe. Dit jaar is het extra belangrijk dat de ijsverenigingen zich presenteren, want we gaan een laatste poging doen om een ijsbaan van 333 meter voor elkaar te krijgen. De IJVL wil op 2 oktober zo veel mogelijk mensen, jong en oud, op de been te brengen om te laten zien hoe belangrijk dat voor Leiden is.
We lopen samen met de 3 andere Leidse ijsclubs: Leiden Lions, KSV Rijnland en IHCL Samen gaan we laten zien dat de ijssport in Leiden niet gemist kan worden. Hoe meer kinderen, ouders en vrijwilligers meelopen, des te beter!
De Taptoe start om 19.30 uur op de Kaasmarkt en duurt tot 21.00 uur. We verzamelen om 18.45 uur voor JOOR-IT, Sint Jorissteeg 22. Vandaar lopen we rond 19.10 uur gezamenlijk naar de Kaasmarkt.       
Kom zoveel mogelijk in je IJVL-kleren! En het zou leuk zijn als je jezelf volhangt met lichtjes, want het thema van deze Drie Oktober is: Lint van lichtjes. Kinderen tot 10 jaar graag met ouder of begeleider.
Meld je snel aan bij Ingrid Heijnsbroek ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
Tot dinsdag!!!

wie is online?

We hebben 368 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer