Page 1 of 7

Inschrijving Schaatstrainingen Winter 2020-2021, Junioren C en B


Met dit formulier kunnen Junioren C en B (geboren voor 1 juli 2007 en na 30 juni 2003) zich inschrijven voor de schaatstrainingen in het seizoen 2020-2021.

Het formulier bestaat uit 7 pagina's (inclusief deze startpagina).
  • Op pagina 2 kun je je persoonsgegevens invullen (naam, adres e.d.)
  • Op pagina 3 wordt informatie over je IJVL-lidmaatschap gevraagd
  • Op pagina 4 kun je aangeven welke trainingen je wilt volgen
  • Op pagina 5 wordt een overzicht gegeven van wat je hebt ingevuld en zijn de bijbehorende kosten berekend
  • Op pagina 6 kunnen je ouders of verzorgers zich aanmelden als IJVL vrijwilliger
  • Op pagina 7 kun je de gegevens invullen waarmee je de IJVL machtigt de berekende kosten van je bankrekening af te schrijven. Tevens biedt deze pagina de mogelijkheid aanvullende gegevens te vermeldenHet is tijdens het invullen steeds mogelijk naar een voorafgaande pagina te gaan en daar wijzigingen aan te brengen.

Deze pagina van dit formulier gaat over je persoonsgegevens.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

/ / Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Op deze pagina kun je aangeven of je al IJVL lid bent, dan wel IJVL lid wordt.
Tevens wordt gevraagd naar je type lidmaatschap.


Voor het lidmaatschaptype geldt:
Als je met andere IJVL leden op één adres woont, kunnen jullie een gezamenlijk lidmaatschap krijgen. Eén van jullie is dan hoofdlid, de andere IJVL leden die op dat adres wonen zijn gezinslid.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoerEen IJVL training volgen zonder IJVL lid te zijn kan alleen in uitzonderingsgevallen en na overleg met de IJVL. Neem hiervoor eerst contact op!

Op deze pagina kun je aangeven welke schaatstrainingen je wilt gaan volgen, en als je op de Uithof schaatst, of je ook wilt deelnemen aan marathonwedstrijden.


Als je via de IJVL een abonnement wilt aanvragen voor een niet-IJVL-uur, kun je dat aangeven op de laatste pagina.
Trainen in Leiden.
De trainingen op de binnenbaan (woensdag en vrijdag) zijn voor beginners en licht gevorderden, de training op woensdag en donderdag op de buitenbaan zijn voor gevorderden en worden in combinatie met andere clubs gegeven. De training op dinsdag is voor gevorderden en richt zich vooral op de snellere wedstrijdrijders.

Als je je inschrijft voor meerdere trainingen in Leiden krijg je een korting van € per extra training

Ongeldige invoer

De Uithof trainingen.
De Uithoftrainingen zijn uitsluitend op uitnodiging. Je mag je alleen inschrijven voor de uren waarvoor je bent uitgenodigd!
Als je op de Uithof traint, train je bij voorkeur als eerste uur op vrijdag om 18:30.
Let op: Bij de kosten van de Uithoftrainingen komt ook nog een vast basistarief van € .
Deze extra kosten zijn bestaan o.a. uit de wedstrijdbijdrage voor de langebaanwedstrijden en de extra kosten van het 1e Uithofuur. Als je op de vrijdag traint, is dit bedrag al verwerkt in de kosten van het vrijdaguur.

Alle junioren B en C die op de Uithof schaatsen, doen mee aan langebaan wedstrijden. Hiervoor is een KNSB licentie verplicht. Die moet je zelf aanvragen bij de KNSB. Op de KNSB site vind je hier meer informatie over.

De rijders die hun YF punten hebben gehaald, kunnen zich inschrijven voor het YF uur. De rijders bij het RTC of de opleidingsploeg moeten zich voor 3 trainingen opgeven. Zij krijgen een reductie van het tarief. Wel zijn er voor hen naast de kosten van de trainingsuren  ook de (gereduceerde) basiskosten Uithof.

Ongeldige invoer

Op de Uithof worden langebaan en marathon wedstrijden georganiseerd. Als je op de Uithof traint als junior B of C wordt je altijd aangemeld voor het abonnement op de langebaan wedstrijden. Als je daarnaast ook wilt deelnemen aan de marathonwedstrijden, kun je dat hier aangeven.

Ongeldige invoer

Om als begeleider (ouder) bij Uithoftrainingen langs de baan te staan is een passeerkaart noodzakelijk. Deze kan hier aangevraagd worden.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Overzicht van je ingevulde gegevens en berekening van de kosten.
. .

.

.

Help de IJVL: meld je aan als vrijwilliger


Beste IJVL’er en ouders / verzorgers van jeugdleden,

De IJVL is een vereniging die alleen kan functioneren dankzij de inzet van vrijwilligers.
We vragen dan ook van iedereen die zich aanmeldt voor een training* een actieve bijdrage hieraan (*voor jeugdleden ouders/verzorgers).
Momenteel hebben we vooral dringend behoefte aan juryleden bij wedstrijden, bestuursleden (met name de secretaris en de penningmeester) en leden voor de Wedstrijdcommissie en de Kledingcommissie.

Kruis hieronder tenminste één type activiteit aan waarvoor je je in het komende seizoen wilt inzetten. In het tekstblok onder de lijst kun je specificeren welke activiteit je binnen dat activiteitentype wilt gaan doen. Een uitgebreid overzicht van de vrijwilligersactiviteiten binnen de IJVL kun je hier vinden.

Mochten er bijzondere omstandigheden zijn waardoor dit echt niet mogelijk is, dan kan het bestuur hier dispensatie voor verlenen. Neem hiervoor aub contact op via


Ik heb geen van de vrijwilligerstaken aangekruist omdat:

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


.
Mogelijkheid om nog extra informatie te geven, de IJVL-privacyverklaring en de betaling van de kosten aan de IJVL
Ongeldige invoer
Samenvatting van IJVL-privacyverklaring

De IJVL gebruikt de door jou verstrekte gegevens uitsluitend voor doeleinden die samenhangen met de IJVL-activiteiten.
Bij aanvraag van abonnementen voor schaatsuren, deelname aan wedstrijden of aanmelding voor andere activiteiten zullen wij je gegevens soms doorgeven aan de instantie die de ijsuren verhuurt, de wedstrijden organiseert of de andere activiteiten coördineert.
Indien je je hebt opgegeven voor een schaatstraining op de Uithof of in Haarlem zullen wij soms je contactgegevens doorgeven aan de andere schaatsers op dit uur om het vormen van een carpool-groep te faciliteren. Indien je daar bezwaar tegen hebt, kun je dat hieronder aangeven.
Soms worden er foto's gemaakt bij een IJVL-activiteit of een wedstrijd waaraan je als IJVL-clublid deelneemt. De IJVL kan deze foto's bij nieuwsberichten op de IJVL-website plaatsen. Indien je bezwaar hebt tegen de plaatsing van een specifieke foto kun je dat aan de IJVL laten weten (). In dat geval zal de foto van de IJVL-website worden verwijderd.
Onze volledige privacyverklaring kunt u hier vinden.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Sponsoren

IJVL op Sociale Media

       
 

Wedstrijden en Trainingen

INSCHRIJVEN:


STARTLIJSTEN:


UITSLAGEN:

wie is online?

We hebben 109 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer