In verband met de corona-voorschriften heeft de Uithof dit seizoen een maximum gesteld aan het aantal deelnemers aan een trainingsuur.
Op dit moment (di. 8 sept) is voor een aantal trainingen het maximum bereikt: maandag 21.10-22.20, dinsdag 18.30-19.40 en donderdag 18.30-19.40. Voor deze trainingsuren kunnen vanaf nu geen abonnementen meer worden aangevraagd!
Voor de volgende IJVL-trainingsuren is dat nog wel mogelijk: woensdag 17.00-18.10, woensdag 21.30-22.40 en vrijdag 18.30-19.40.

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de schaatstrainingen van komend seizoen!

Gezien de moeilijke omstandigheden vragen we speciale aandacht voor de voorschriften van de verschillende ijsbanen. Lees deze goed en houd je eraan. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jong en oud kunnen blijven schaatsen!

VIJFRITTENKAARTEN

Kinderen die zijn geboren na 30 juni 2006 (Mini/Welp/Pupil) en nog geen lid zijn kunnen een 5-rittenkaart nemen voor €35 om kennis te maken met de IJVL en mee te schaatsen op woensdag- of vrijdagmiddag van 17:30 - 18:30 in de Schaatshal in Leiden.
Ouders en begeleiders van kinderen die op vrijdagmiddag (17:30-18:30) schaatsen in de Leidse ijshal kunnen een 5-rittenkaart nemen voor €40 om mee te schaatsen met hun kinderen en kennis te maken met de schaatssport.
Volwassenen en studenten die nog geen lid zijn kunnen een 5-rittenkaart nemen voor €40 om kennis te maken met de schaatssport en mee te schaatsen met IJsclub Voorwaarts Katwijk op zaterdagavond van 19:00 - 20:00 in de Schaatshal in Leiden. Bij voldoende aanmeldingen maken we een eigen IJVL groep met een eigen trainer.

Wil je hier gebruik van maken vul dan het formulier in. Je kunt dan daarna beslissen of je lid wilt worden van de IJVL. Dan hoef je dan naast de contributie alleen nog voor de trainingen in de rest van het seizoen te betalen.
Let op: Je kunt maar 1 maal een 5 rittenkaart aanschaffen, en zolang je nog geen lid bent schaats je op eigen risico. Mochten er aan het eind van het seizoen na afloop van de vijfrittenkaart nog maar een paar trainingen overblijven dan kan er maximaal nog drie maal extra meegeschaatst worden zonder lid te worden voor het bedrag van €7,00 per training. Dit graag ook melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De inschrijvingsformulieren voor de G-schaatsers worden binnenkort op de site geplaatst.

 

Je kunt nu inschrijven voor de IJVL schaatstrainingen, seizoen 2020 - 2021

Let op: Alle trainingen zijn dit jaar natuurlijk onder het voorbehoud dat de Corona situatie de trainingen het mogelijk laat.
Voor het schaatsen gelden speciale Corona protocollen.

 1. Selecteer in onderstaande tabel het formulier van je leeftijdscategorie
 2. Vul het online formulier in en verzend het. Als je je later inschrijft dan 31 oktober 2020 betaal je slechts voor de trainingen die je mee kunt doen, en wordt het vermelde bedrag in het ingevulde formulier naar rato aangepast. Je krijgt daar dan een bericht over van de penningmeester.
 3. In de bevestigingsmail staat ook of je een (digitale) pasfoto moet insturen. Mail de digitale pasfoto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur de pasfoto naar:
  • Ledenadministratie IJVL
   Cornelis van Steenishof 30
   2341 PN Leiden
 4. Vragen / informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-28396724)
inschrijfformulier:

 

 
 
 
 
 

PS 1: De gebruikte leeftijdsklassen zijn:

Senioren/masters : geboren voor 1 juli 1997
Neo-senioren : geboren voor 1 juli 2001 en na 30 juni 1997
Junioren A geboren voor 1 juli 2003 en na 30 juni 2001
Junioren C & B : geboren voor 1 juli 2007 en na 30 juni 2003
Mini / Welp / Pupil : geboren na 30 juni 2007


PS 2:  Schaatstrainingen van vorig seizoen worden niet automatisch verlengd. Je moet je dus opnieuw opgeven, ook als je op hetzelfde tijdstip wilt gaan trainen.
Je lidmaatschap wordt wel automatisch verlengd. Opzeggen van je lidmaatschap kan tot 1 augustus 2020. Anders wordt je lidmaatschap automatisch verlengd met 1 jaar, dus tot 1 september 2021.


PS 3:  Voor Studenten: Op de Uithof zal op de dinsdagtraining (18:30-19:40) een speciale studentengroep zijn voor geoefende schaatsers (bij voldoende inschrijvingen). Studenten kunnen zich ook voor de overige uren van hun leeftijdsklasse inschrijven.  Gebruik altijd het formulier van je eigen leeftijdsklasse. Kruis aan dat je studentlid bent.


PS 4: Als er bij het inschrijven iets technisch mis gaat met de inschrijfformulieren, mail dat dat aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je probleem, en bijvoorkeur ook welk besturingsysteem en welke webbrowser je gebruikt. Een mogelijke oorzaak van de fout kan zijn dat je teruggegaan bent naar een vorige pagina in het formulier. Dus: als de inschrijving niet gelukt is, en je bent teruggegaan naar een eerdere pagina, probeer het dan opnieuw.

wie is online?

We hebben 519 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer