VIJFRITTENKAARTEN

Kinderen die zijn geboren na 30 juni 2006 (Mini/Welp/Pupil) en nog geen lid zijn kunnen een 5-rittenkaart nemen voor €35 om kennis te maken met de IJVL en mee te schaatsen op woensdag- of vrijdagmiddag van 17:30 - 18:30 in de Schaatshal in Leiden.
Ouders en begeleiders van kinderen die op vrijdagmiddag (17:30-18:30) schaatsen in de Leidse ijshal kunnen een 5-rittenkaart nemen voor €40 om mee te schaatsen met hun kinderen en kennis te maken met de schaatssport.
Volwassenen en studenten die nog geen lid zijn kunnen een 5-rittenkaart nemen voor €40 om kennis te maken met de schaatssport en mee te schaatsen met IJsclub Voorwaarts Katwijk op zaterdagavond van 19:00 - 20:00 in de Schaatshal in Leiden. Bij voldoende aanmeldingen maken we een eigen IJVL groep met een eigen trainer.

Wil je hier gebruik van maken vul dan het formulier in. Je kunt dan daarna beslissen of je lid wilt worden van de IJVL. Dan hoef je dan naast de contributie alleen nog voor de trainingen in de rest van het seizoen te betalen.
Let op: Je kunt maar 1 maal een 5 rittenkaart aanschaffen, en zolang je nog geen lid bent schaats je op eigen risico. Mochten er aan het eind van het seizoen na afloop van de vijfrittenkaart nog maar een paar trainingen overblijven dan kan er maximaal nog drie maal extra meegeschaatst worden zonder lid te worden voor het bedrag van €7,00 per training. Dit graag ook melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

wie is online?

We hebben 40 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer