Je kunt nu inschrijven voor de IJVL schaatstrainingen, seizoen 2020 - 2021

Let op: Alle trainingen zijn dit jaar natuurlijk onder het voorbehoud dat de Corona situatie de trainingen het mogelijk laat.
Voor het schaatsen gelden speciale Corona protocollen.

 1. Selecteer in onderstaande tabel het formulier van je leeftijdscategorie
 2. Vul het online formulier in en verzend het. Als je je later inschrijft dan 31 oktober 2020 betaal je slechts voor de trainingen die je mee kunt doen, en wordt het vermelde bedrag in het ingevulde formulier naar rato aangepast. Je krijgt daar dan een bericht over van de penningmeester.
 3. In de bevestigingsmail staat ook of je een (digitale) pasfoto moet insturen. Mail de digitale pasfoto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur de pasfoto naar:
  • Ledenadministratie IJVL
   Cornelis van Steenishof 30
   2341 PN Leiden
 4. Vragen / informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-28396724)
inschrijfformulier:

 

 
 
 
 
 

PS 1: De gebruikte leeftijdsklassen zijn:

Senioren/masters : geboren voor 1 juli 1997
Neo-senioren : geboren voor 1 juli 2001 en na 30 juni 1997
Junioren A geboren voor 1 juli 2003 en na 30 juni 2001
Junioren C & B : geboren voor 1 juli 2007 en na 30 juni 2003
Mini / Welp / Pupil : geboren na 30 juni 2007


PS 2:  Schaatstrainingen van vorig seizoen worden niet automatisch verlengd. Je moet je dus opnieuw opgeven, ook als je op hetzelfde tijdstip wilt gaan trainen.
Je lidmaatschap wordt wel automatisch verlengd. Opzeggen van je lidmaatschap kan tot 1 augustus 2020. Anders wordt je lidmaatschap automatisch verlengd met 1 jaar, dus tot 1 september 2021.


PS 3:  Voor Studenten: Op de Uithof zal op de dinsdagtraining (18:30-19:40) een speciale studentengroep zijn voor geoefende schaatsers (bij voldoende inschrijvingen). Studenten kunnen zich ook voor de overige uren van hun leeftijdsklasse inschrijven.  Gebruik altijd het formulier van je eigen leeftijdsklasse. Kruis aan dat je studentlid bent.


PS 4: Als er bij het inschrijven iets technisch mis gaat met de inschrijfformulieren, mail dat dat aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je probleem, en bijvoorkeur ook welk besturingsysteem en welke webbrowser je gebruikt. Een mogelijke oorzaak van de fout kan zijn dat je teruggegaan bent naar een vorige pagina in het formulier. Dus: als de inschrijving niet gelukt is, en je bent teruggegaan naar een eerdere pagina, probeer het dan opnieuw.

wie is online?

We hebben 550 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer