De verenigingen van Cluster Zuid gaan proberen om de zomertrainingen voor de jeugd te laten starten in de week van maandag 4 mei. Vanaf nu is het dan ook mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Doe dat uiterlijk op dinsdag 28 april.

Zomertrainingen voor de jeugd
Nu de voorschriften van de regering zijn versoepeld mogen vanaf woensdag 29 april kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding samen buiten sporten en die van 13 t/m 18 jaar ook, maar dan met 1,5 meter afstand. De KNSB komt uiterlijk maandag 27 april nog met protocollen voor beide groepen.
Intussen gaan de verenigingen van Cluster Zuid proberen om vanaf maandag 4 mei de zomertrainingen voor de jeugd van start te laten gaan.
Dat moet wel veilig zijn voor trainers en deelnemers, ‘behapbaar’ voor de organisatie en in overeenstemming met alle voorschriften.
We starten nu de inschrijving, met een voorbehoud wat betreft de tijdstippen en groepsindelingen. Voor dit moment houden we de indeling van vorig jaar aan.

Als duidelijk is wie wil meedoen en hoeveel trainers er zijn, kunnen we een definitieve planning maken. Let op: dan kunnen de tijden en groepen nog veranderen. Uiteraard wordt het definitieve programma zo snel mogelijk bekend gemaakt, via deze website en de Nieuwsbrief.
Voor een (voorlopig) overzicht van de trainingen klik hier.
Voor inschrijven klik hier.

Sponsoren

Trainingen

Wedstrijden en Trainingen

THUIS TRAINEN

 


INSCHRIJVEN:

ZOMER DROOGTRAINING VOLWASSENEN 2021

SKEELERTRAINING LEIDERDORP 2021 


STARTLIJSTEN:

 


UITSLAGEN:

Maand Agenda

No events

wie is online?

We hebben 462 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer