Als afsluiting van de zomervakantie organiseert Cluster Zuid op vrijdag 28 augustus een feestelijke afsluiting met onder andere een mini zeskamp.

Je wordt rond 13.15 verwacht op Veld 11 van IJsclub Zoeterwoude, om 13.30 willen wij starten met het programma. Het is de bedoeling dat je dan thuis al gegeten hebt. Als het alweer donker is, is het kamp afgelopen. Rond 21.00-21.30 kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

 

Wat moet je meenemen?

  • Een goed humeur
  • Een fiets
  • Zwemspullen


Zorg dat je sportieve, makkelijke kleding aan hebt. Bij slecht weer is het aan te raden om regenkleding, of een extra setje droge kleren mee te nemen.

 

In verband met corona hebben wij wat aanvullende maatregelen getroffen:

  • Bij verkoudheid of koorts blijf je thuis
  • Ben je na 13 augustus terug gekomen van vakantie uit een oranje gebied dan ben je helaas ook niet welkom
  • Ouders worden verzocht bij het brengen en halen van de kinderen afstand te houden en niet langer dan noodzakelijk op Veld 11 te verblijven.


Wil je meedoen met dit kamp meld je dan aan bij Femke (06-24887803) of Edo (06-30806021). Zijn er bijzonderheden die wij als leiding moeten weten geef dit dan ook gelijk door.

 Wanneer:    vrijdag 28 augustus 
 Waar:    IJsclub Zoeterwoude, Veld 11
 Hoe laat:    van 13.15 tot 21.00
 Voor wie:

   Jeugdleden (Mini, Welp en Pupil) IJVL
 en andere verenigingen van de cluster Zuid
 Kosten    Gratis


Wij zoeken nog een paar ouders die ons willen helpen met de activiteiten, als je beschikbaar bent en het leuk vindt om te helpen geef dit dan ook gelijk door bij de aanmelding.

wie is online?

We hebben 265 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer