Lidmaatschap
Heeft u vragen over het lidmaatschap van de IJVL?
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Trainingen

De IJVL organiseert ‘s winters ijstrainingen, maar heeft ook een gevarieerd zomerprogramma. U vindt de informatie op deze website.
Heeft u nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wedstrijden

Informatie over onze clubwedstrijden vindt u op deze website. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden om een keer te assisteren bij wedstrijden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


G-schaatsen

De IJVL organiseert al jaren trainingen voor jeugd en volwassenen met een verstandelijke handicap. Wilt u meer weten? Stel uw vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Andere vragen ?

Heeft u nog andere vragen over de IJVL, gebruik dan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Mogelijk vind je de antwoorden op je vragen ook bij de algemene informatie over het IJVL lidmaatschap.

 

Contactgegevens van Bestuur en Commissies.

wie is online?

We hebben 459 gasten en geen leden online

Auteursrecht © IJssport Vereniging Leiden (IJVL)

Disclaimer